Frækt undertøj til mænd

Mand i frækt undertøjHvis du tror, at lingeri og frækt undertøj kun er for kvinder, så tro om igen. Du kan får rigtig meget frækt undertøj til mænd også. Og det gælder både underbenklæder og toppe. Gå på jagt i udvalget her nederst på siden, og bestil online – privat og diskret.

Hvis du slår ordet ’lingeri’ op i ordbogen, så vil der som synonym stå ’finere dameundertøj’ – som i pikant, gennemsigtigt og med blonder. Men nu til dags kan du altså også få ”finere herreundertøj” – eller i hvert fald frækt undertøj till mænd.

Stort udvalg af frækt undertøj til mænd

Når du skal vælge lingeri til mænd, er der flere parametre at tage hensyn til, for der findes ganske enkelt så meget, at det kan være svært at bevare overblikket. Prøv bare at scrolle igennem udvalget herunder. Men selvom udvalget er enormt, bliver du garanteret inspireret.

Du kan jo starte med at overveje, om det skal være underbukser, top eller begge dele.

Du kan få lige så mange typer af underbukser eller trusser til mænd som til kvinder. G-strenge, blondetrusser, trusser med åben front eller åben bagdel. Og ligesådan med toppe. Transparente, tilknappede eller harness. For begge beklædningsgenstande gælder det, at nogle kan fremhæve din maskulinitet og manddom, mens andre direkte udstiller disse karaktertræk, og andre igen skjuler dem.

Materialer er der også mange af. Lige fra mesh, over bomuld, til lak, læder og latex.

Så i virkeligheden handler det om, hvad der tiltaler og tænder dig mest – og evt. også din partner. Måske er du partneren, der køber det frække undertøj til din mand eller kæreste. Det er i hvert fald en gave med et statement, der fortæller, hvad du har i tankerne. For du vil selvfølgelig se det på.

Køb frækt undertøj og lingeri til mænd online

Find din favorit i udvalget herunder, bestil online, og få det tilsendt. Husk du har altid 14 dages returret, når du handler på nettet.

Viser alle 166 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!