Frække trusser til kvinder

Frække trusserHvis du vil føle dig ekstra feminin, mystisk og sexet, så tag et par frække trusser på under partydresset. ”Klæder skaber folk” siges det jo, så hvis du klæder dig feminint, så vil du også udstråle mere kvindelighed. Tjek udvalget af frække trusser i udvalget herunder, og vælg det par, der passer til dig og dit dress.

Frække trusser er ikke nødvendigvis bundløse trusser eller gennemsigtige trusser. Det kan også sagtens være semitransparente trusser, en g-streng eller et par hipsters.

Hvad er forskellen på de forskellige trusser?

Du er jo nok ikke i tvivl om, hvad forskellen er på gennemsigtig og halvgennemsigtig. Men de forskellige modeller har forskellige betegnelser. Du kan finde nogle af følgende modeller i udvalget nederst på siden:

  • G-streng
  • Hipsters
  • Tanga
  • Tai-trusse

G-streng

En g-streng er en trusse, der i stedet for at have et stykke stof, der dækker bagdelen, er udstyret med en strop, der går mellem balderne. En g-streng kaldes også for en thong. Dog har en thong en bredere strop bagpå end g-strengen.

Hipsters

Hipsters er lavtaljede trusser, der altså sidder på hoften. De er derfor også gode at bruge under lavtaljede bukser, så de ikke kan ses. De skjuler mere end en g-streng, men mindre end et par almindelige trusser.

Tanga

Tangaen – eller tangatrussen – er en trusse med høj benudskæring. Det får benene på hende, der har trussen på, til at syne slankere og længere.

Tai-trusse

Tai-trussen er ligesom tangatrussen en trusse med høj benudskæring – dog lavere end tangaen. Tai-trussen ender ved taljen og dækker mere af balden end tangaen gør.

Hvad er bundløse trusser?

Stort set alle typer af trusser kan være bundløse. Det betyder nemlig blot, at der ikke er nogen bund i trusserne, som i stedet for er udstyret med en åbning.

Køb frække trusser online

Tjek udvalget herunder, find de trusser, der passer til dig som person og til det formål, du skal bruge dem til, og bestil dem online direkte hos forhandleren.

Viser alle 156 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!