Lingeri & frækt undertøj til kvinder

Kvinde i frækt undertøjEr du på jagt efter lingeri eller frækt undertøj til kvinder, så har vi her nederst på siden samlet et stort udvalg af kategorier inden for denne form for beklædning. På den måde er det nemmere for dig at finde lige netop det, du har brug for. Klik på de forskellige kategorier, og se det store udvalg inden for trusser, bh’er, strømper osv.

Lingeri og frækt undertøj til kvinder er ikke nødvendigvis det samme. Lingeri er ifølge ordbogen finere undertøj til kvinder, og det behøver ikke nødvendigvis at have en lummer bagtanke, som f.eks. frækt undertøj, der ofte ikke overlader ret meget til fantasien.

Hvad kan du finde i de forskellige kategorier af frækt undertøj til kvinder?

Som du kan se af kategorierne herunder, findes der flere forskellige typer frækt undertøj og lingeri til kvinder.

Trusser

I kategorien Trusser finder du alt fra tækkelige, men feminine trusser, der kan bæres under festdresset eller brudekjolen, til bundløse og/eller transparente g-strenge, der viser både det ene og det andet.

Bh’er, sæt og strømper

Du kan også finde sæt med både trusser og bh og for nogle modellers vedkommende hofteholder og evt. også strømper, hvis du klikker dig ind på BH & BH-sæt. Strømper kan du ligeledes finde i kategorien Strømper. Bh’erne strækker sig ligesom trusserne over alt fra de feminine og tækkelige til de meget afslørende.

Chemiser og Babydolls

Chemiser og Babydoll-kategorien indeholder et stort udvalg af tynde, gennemsigtige og sexede under- eller natkjoler. Til nogle af dem medfølger der også trusser.

Kostumer

Når vi snakker om frækt undertøj til kvinder, kan vi ikke helt komme udenom kategorien Kostumer. Og i den kategori finder du alle de populære kostumer til rollespilslege – sygeplejerske, stuepige, skolepige osv. – men også nogle, der er lidt mere specielle. Tjek selv udvalget.

Plus size

Endelig er der også kategorien med frækt undertøj til kvinder, der har flotte, runde former. Kategorien indeholder både trusser, chemiser, hofteholdere osv.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!