Øg dit selvværd med Cottelli blonde bh-sæt

BH'er i skuffe
Øg dit selvværd med Cottelli blonde bh-sæt
Henrik Andersen
-
03/03/2021
-

Selvværd er ikke noget, som de fleste har overflod af, men det er derimod noget, som vi alle gerne vil have meget af – og også noget der garanterer dig et bedre og gladere liv.

Der er forskellige måder, hvorpå du kan øge dit selvværd. Nogle grunder i dit udseende, mens andre grunder i, hvem du er som person.

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du kan øge dit selvværd med Cottelli blonde bh-sæt, så kan du læse mere her. Du kan nemlig nå langt med et sæt undertøj.

Derfor er Cottelli Blonde bh-sættet godt til at øge dit selvværd

Der findes utroligt meget undertøj på markedet, og derfor er det oplagt, hvis du sidder og tænker: Jamen hvorfor lige Cottelli blonde bh-sættet?

Og svaret er: Det behøver det heller ikke at være.

Et Cottelli blonde bh sæt er simpelthen bare et super smukt sæt, der sidder utroligt godt på din krop – og det er hovedårsagen.

Du har langt bedre held med at føle dig godt tilpas i din krop, hvis du både ser super godt ud, men også er komfortabel. Et komfortabelt undertøjssæt som dette kan derfor gøre underværker.

Hvordan øger du dit selvværd med et flot bh-sæt?

Som danskere er vi ikke vant til at se os selv i undertøj eller badetøj for den sags skyld. Temperaturerne tillader det sjældent, og selv derhjemme pakker vi os ind for at holde varmen. Det betyder, at du er vant til at se dig selv med tøj på, hvor du reelt ikke kan se, hvordan din krop ser ud.

Hvis du aldrig kigger på dig selv og din krop, mens du er nøgen, så vænner du dig ikke til se på, hvordan den ser ud. Det er ikke nok at se på dig selv, mens du står og poserer i spejlet, for det er ikke sådan, din krop ser ud. Og den eneste, du snyder, er dig selv.

Du bliver nødt til at bevæge dig rundt og se din krop i aktion så at sige. Og når du har vænnet dig til, hvordan din krop ser ud – enten helt nøgen eller i cotelle blonde bh-sættet – så vil du langsomt begynde at holde mere og mere af den – uanset hvordan den ser ud – fordi det ikke længere er uvant.

Selvtillid kommer indefra – og det handler ikke om dit udseende!

Uanset hvor lækker en krop du har, så vil du aldrig blive selvsikker, hvis ikke dit sind er med dig. Selvtilliden kommer nemlig ikke, bare fordi kroppen begynder at se godt ud. Og grunden til dette er simpel: Din krop bliver aldrig perfekt. Der vil altid være en lille ting eller to, som du vil hakke ned på, hvis ikke du forlader dit gamle mindset.

Derfor skal du arbejde på dit sind samtidig med, du måske arbejder på din krop. For først når du har sindet med dig, og du ved, at du ser godt ud i Cottelli blonde b- sættet, så vil det have den effekt, som du gerne vil have.

En sund krop er bedre end en krop, der ligner dem i magasinerne

At begive sig ud på et træningseventyr, som mange vælger at starte, hvis de er utilfredse med deres krop, er en fantastisk ide, hvis det bliver gjort på den rigtige måde. Og det kan faktisk resultere i mere end drømmekroppen.

Mange oplever, at der også sker noget med deres mindset, og pludselig handler det ikke længere om, hvordan du ser ud, men derimod om hvor meget du kan løfte, og hvor fantastisk din krop er, fordi den kan udvikle sig så meget, når du er tålmodig. Og hvis der er noget, der giver selvtillid, så er det at elske sin krop, uanset hvordan den ser ud.

Pludselig vil Cottelli blonde bh-sættet sidde fantastisk og fremhæve alle de gode detaljer, uanset om du har lidt ekstra fedt på maven – og det er jo i virkeligheden målet. Og jo sundere du lever, jo gladere vil du også blive, så det er jo bare en ekstra bonus.

Copyright 2024 - Pilanto Aps